Home heeft als eerste concept gekozen voor de “magische sleurhut”.

deze caravan is gebouwd op maat van 6- tot 8-jarige kinderen. De kinderen worden uitgedaagd om de tovenaar te helpen bij de zoektocht naar zijn toverstaf. De tovenaar is een heel slim persoon. Omdat zijn staf zo belangrijk is voor hem heeft hij een heel stappenplan dat doorlopen moet worden voor het deurtje opent waar hij de deze in bewaard. Maar de tovenaar is zo verstrooid dat hij niet meer weet hoe het stappenplan nu juist werkt. Daarbij zullen de kinderen hem kunnen helpen. Zij zullen aan de hand van de tips die in het spel verwerkt zitten de toverstaf moeten zien te bemachtigen. 

 

Slagen ze erin om de tovenaar zijn staf terug te vinden? Als het hun lukt tovert de tovenaar voor elk van hen een toverstaf. Deze mogen de kinderen mee naar huis nemen, want vanaf nu zijn ze allemaal tovenaars. 

 

Op de foto links kan u de sfeer zien binnenin de magische sleurhut. Maar echte foto’s van het spel gaan we niet tonen. Het moet een verrassing blijven voor de spelers. 

Wel kan je in het album hieronder de vooruitgang van de bouw volgen, zonder te veel weg te geven over het spel zelf, uiteraard. Als de testfase en vervolgens de verhuur start, dan zal je hier ook foto's kunnen terugvinden van het spel in actie.